New Profesional Consult 930 x 122

Analogue festival

Rudimental se va auzi live la Analogue Festival

Rudimental (foto) face parte din artiștii internaționali care vor urca pe scena de la Analogue Festival, în septembrie, la Mioveni.

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

„Direct de la Londra, să salutăm una dintre cele mai active și energice trupe pe care le puteți vedea cântând pe scenă, Rudimental! Poți simți deja dragostea?

2-4 septembrie, Platoul Făget (Mioveni). Cumpără-ți biletul cât încă este cald: https://bit.ly/Entertix_AnalogueFest”, transmit organizatorii.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Rudimental este o formație britanică de tobe și bas formată în 2010. Este alcătuită din Piers Agget, Amir Amor, Kesi Dryden, and Leon “Locksmith” Rolle

Trupa a fost nominalizată la Premiul Mercury Music în 2013 cu albumul de debut „Home” și a câștigat mai multe premii de-a lungul anilor, inclusiv Brit Award și MOBO Award.

Rudimental a dat naștere hiturilor: „Feel The Love”, „Not Giving In”, „Waiting All Night”, „Bloodstream”, „Never Let You Go”, „Lay It All On Me”, „Sun Comes Up”, „ These Days” și „Let Me Live”.

De asemenea, trupa a colaborat cu o gamă largă de artiști, inclusiv Ed Sheeran, James Arthur, Jess Glynne, Macklemore, Anne-Marie, Tom Walker, Rita Ora, John Newman, Foy Vance, Ella Eyre și mulți alții.

Despre Festivalul Analogue

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni ce va avea loc în perioada 2 – 4 septembrie pe platoul Făget din Mioveni.

Timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

Nume mari din industria muzicală națională și internațională vor urca pe scenă. Detalii, aici – Trei zile și trei nopți de distracție! ANALOGUE Festival – un weekend de neuitat cu muzică & artă

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de activări de artă & tehnologie, dar și de alte activități (ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură), adresate publicului de toate vârstele.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3