New Profesional Consult 930 x 122

jandarmeria argeș

    S-AU ÎNTÂLNIT CU JANDARMII PE UN DRUM CONSIDERAT „SIGUR”

    În cursul zilei de ieri, jandarmii argeșeni au depistat două persoane, pe raza comunei Coșești din județul Argeș, care transportau material lemnos de diferite esențe fără să aibă documentele legale.

    Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

    Au fost identificați doi bărbați cu căruţe. Indivizii păreau surprinşi de faptul că tocmai pe acel drum îngust şi neasfaltat au dat nas în nas cu jandarmii. Ulterior, au indicat oamenilor legii locul din care au tăiat fără drept materialul lemnos. Acolo a fost găsit și un motofierăstrău, folosit la tăierea arborilor.

    Pe numele bărbaților au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tăierea, ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieți sau lăstari din fondul forestier național și din vegetația forestieră situată pe terenuri din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate”, faptă care, în această situație, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

    Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

    Cantitatea de 5 metri cubi lemn de diverse esențe a fost ridicată în vederea confiscării, precum și motofierăstrăul folosit de aceștia. Documentele întocmite cu această ocazie au fost predate organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90