Simona si minzina

Arges

ALARMANT! ALȚI ARGEȘENI AU MURIT DE GRIPĂ!

Alți doi argeșeni au murit de gripă sezonieră în ultimele ore.

Citiți și: Oficial: percheziții în Pitești și alte localități din județ! Ce au făcut suspecții

Este vorba despre doi bărbați, ambii în vârstă de 43 de ani, din municipiul Câmpulung Muscel și, respectiv, comuna Corbeni, care erau internați în Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Potrivit Instituției Prefectului Argeș, care comunică informația, diagnosticul în cazul uneia dintre persoanele decedate este gripă cu virus tip AH1, pdm 09, insuficiență respiratorie acută, hepatită cronică cu virus C, ARDS și insuficiență multiplă de organe. În cazul celeilalte persoane, diagnosticul este gripă cu virus tip AH1, pdm 09, insuficiență respiratorie, insuficiență multiplă de organe, ciroză hepatică toxic nutrițional și etilism cronic.

Citiți și: Acoperișul unei case, 2 anexe și un tractor, scrum în urma unui incendiu

De la 1 februarie 2016 și până la această oră numărul persoanelor cu gripă sezonieră decedate în Spitalul Județean de Urgență din Pitești este de 9.

De asemenea, Instituția Prefectului informează că în același spital mai este internat (în Secția de Terapie Intensivă) un alt pacient cu gripă sezonieră. În plus, sunt 5 pacienți cu suspiciuni de gripă, în cazul cărora se așteaptă rezultatul analizelor: câte unul în secțiile de Terapie Intensivă, Boli Infecțioase și Medicală și 2 la Pneumologie. Starea lor este satisfăcătoare, conform sursei citate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3