930×122 CAPRA 5

ambulanta

AMBULANȚIER: ”NU MAI CHEMAȚI SALVAREA PENTRU O SIMPLĂ DURERE DE MĂSEA!”

Ambulanțier: ”Nu mai chemați Salvarea pentru o simplă durere de măsea!”. Este afirmația unui asistent medical generalist care lucrează la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș.

Citiți și: Argeș. Firmă amendată drastic pentru accidentul cu ambulanța

”Dacă nu s-ar mai chema Ambulanța pentru o simplă durere de măsea, pentru o amețeală de trei luni și multe altele, n-ar mai trebui să așteptați așa mult. Știe cineva că sunt doar 6 mașini pe tură și că trebuie deservite și zonele limitrofe (n.r. – limitrofe Piteștiului)?

Așa că, dacă nu s-ar mai abuza de Ambulanță aiurea, s-ar ajunge în timp util la adevăratele cazuri, care chiar sunt o adevărată urgență… Este ușor să arunci cu pietre din afară.”, comentează asistentul medic generalist, o femeie, la un articol publicat de ePitești.

Citiți și: Se fac angajări la Ambulanța Argeș

Reacția ambulanțierului vine în contextul în care mai mulți argeșeni și-au împărtășit experiențele neplăcute pe care le-ar fi avut atunci când au solicitat serviciile Ambulanței. Detalii, AICI.

Situațiile pe care le-ar fi întâmpinat au fost expuse public după ce un piteștean a reclamat, prin intermediul site-ului nostru, că ar fi fost nevoit să aștepte nu mai puțin de 47 de minute pentru ca un echipaj al Ambulanței să ajungă în cartierul Prundu, la tatăl său bolnav. Subiectul vi l-am prezentat la sfârșitul săptămânii trecute.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90