930×122 CAPRA 5

dr. vuță

APARATUL DENTAR INVIZIBIL, ACUM ȘI ÎN PITEȘTI

Aparatul dentar invizibil, acum și în Pitești. La Clinica Dentară Dr. Vuță din Pitești (strada Exercițiu, blocul D 20, scara B, apartamentul 1. Număr de telefon: 0720.378.882) este disponibil acum și aparatul dentar invizibil – Invisalign.

Citiți și: Se deschide o SUPER clinică în Pitești!

Aparatul îndreaptă dinţii folosind o serie de aliniatori detaşabili aproape invizibili, care sunt adaptaţi special la dinţii dumneavoastră. Pe măsură ce înlocuiţi fiecare aliniator odată la două săptămâni, dinţii dumneavoastră vor migra, puţin câte puţin, săptămână după săptămână, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată.

Sistemul Invisalign este confortabil, transparent și detașabil, fiind utilizat deja de peste 3 milioane de oameni din întreaga lume.

Citiți și: APARATELE ORTODONTICE LA ADOLESCENȚI. O NECESITATE SAU UN MOFT?

Mai multe amănunte despre aparatul dentar invizibil ne oferă dr. Iulia Vuță, specialist la Clinica Dentară Dr. Vuță din Pitești (strada Exercițiu, blocul D 20, scara B, apartamentul 1. Număr de telefon: 0720.378.882).

„Cu aparatul dentar transparent Invisalign, planul de tratament este o simulare 3D în care poți vedea mișcarea dinților de la o etapă la alta. Și mai important, vei vedea și cum vor arăta la sfărșitul tratamentului!

Invisalign este metoda practic invizibilă de îndreptare a dinţilor dumneavoastră şi de obţinere a zâmbetului la care aţi visat dintotdeauna.

Utilizând tehnologie avansată de imagistică 3D computerizată, Invisalign reconstituie planul dumneavoastră de tratament complet pe baza prescripţiei furnizorului Invisalign, pornind de la poziţia iniţială a dinţilor dumneavoastră până la poziţia finală dorită”, explică dr. Iulia Vuță.

Potrivit specialistului de la Clinica Dentară Dr. Vuță, aliniatorii transparenți care fac parte din aparatul Invisalign sunt creți pentru fiecare client în parte. Scopul acestor aliniatori este de a deplasa, puțin câte puțin, dinții pacientului.

„Fiecare aliniator este purtat timp de aproximativ două săptămâni înainte de a fi înlocuit cu următorul din serie, deplasând treptat dinţii către poziţia finală proiectată.

Durata tratamentului dumneavoastră cu Invisalign va fi stabilită de furnizorul Invisalign, în funcţie de nevoile dumneavoastră specifice”, mai precizează dr. Iulia Vuță.

Pentru informatii suplimentare, dar și pentru stabilirea unei programări, nu ezitați să luați legătura cu medicul stomatolog Iulia Vuță de la Clinica Dr. Vuţă Iulia/Mircea (Adresă: Piteşti, strada Exercitiu, blocul D 20, scara B, apartamentul 1. Număr de telefon: 0720.378.882). 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3