930×122 CAPRA 5

dr. vuță

CLINICA DR. VUȚĂ: MATERIAL REVOLUȚIONAR PENTRU DANTURĂ

Clinica Dr. Vuță: Material revoluționar pentru dantură. În ultimii ani protetica dentară s-a îmbunătăţit foarte mult prin apariția unor noi materiale dentare care au revoluţionat stomatologia. Unul dintre ele este zirconiul, precizează specialiștii de la Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea (Adresă: Piteşti, strada Exercitiu, blocul D 20, scara B, apartamentul 1. Număr de telefon: 0723.454.680). 

Citiți și: Se deschide o SUPER clinică în Pitești!

Precizia coroanei ceramice pe suport de zirconiu este garantată de realizarea ei printr-un procedeu computerizat (în timp ce capa metalică a coroanelor clasice este turnată, modelată și finisată de tehnician, la cea de zirconiu lipsește riscul erorii umane). Astfel, afirmă profesioniștii de la Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea, modelul obținut prin amprentarea danturii în cabinet este scanat de un laser, iar informațiile sunt stocate pe computer și transmise unui aparat care frezează capa dintr-un bloc de zirconiu.

Rezultatul acestui procedeu computerizat este obținerea unei cape care se adaptează intim la dintele preparat.

Citiți și: SIMPTOMELE CANCERULUI ORAL. CÂND TREBUIE SĂ MERGI LA STOMATOLOG

Pe lângă faptul că prezintă o rezistență deosebită la presiune, făcându-l capabil să suporte solicitările masticatorii și uzura zilnică fără a se fractura, are o culoare albă şi o foarte bună transluciditate, asemănătoare dinţilor naturali, ceea ce îl face şi un material foarte estetic. Prin absenţa structurii metalice gri interne, lumina trece prin material similar trecerii prin dintele natural, ceea ce este foarte important în cazul restauraţiilor frontale.

Potrivit specialiștilor de la Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea, coroanele de zirconiu sunt mai ușoare decât cele pe suport metalic, deci acomodarea cu noile lucrări protetice se realizează mult mai repede. Acest lucru este foarte important în special în cazul punților dentare cu multe elemente. Fiind un material biocompatibil și bioinert, el este foarte bine acceptat de organism, neexistand riscul apariției reacţiilor alergice.

Deși tehnologia sofisticată utilizată pentru realizarea lucrărilor din zirconiu și faptul că zirconiul de calitate este scump determină ca prețul unei coroane de acest tip să fie ridicat, la Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea veți găsi întotdeauna soluții financiare adaptate nevoilor dumneavoastră (posibilitatea achitării în rate, reduceri semnificative de preț pentru mai multe coroane, etc.).

Pentru informatii suplimentare, pentru oferta completă de servicii și de tratamente protetice, dar și în vederea stabilirii unui plan de tratament adecvat, nu ezitați să luați legătura cu unul dintre specialiștii de la Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea (Adresă: Piteşti, strada Exercitiu, blocul D 20, scara B, apartamentul 1. Număr de telefon: 0723.454.680). 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90