Donaris 930 x 122

dr. vuță

DR. IULIA VUȚĂ, LECȚIE DE IGIENĂ ORALĂ PENTRU COPIII DIN CENTRELE DE PLASAMENT

Dr. Iulia Vuță, lecție de igienă orală pentru copiii din centrele de plasament. La hotelul Ramada din Pitești s-a desfășurat recent un eveniment social dedicat copiilor din centrele de plasament din județul Argeș.

Citiți și: Se deschide o SUPER clinică în Pitești!

Organizată de Asociația Dăruim Zâmbete – Zâmbete Colorate, acțiunea a avut ca scop educația sanitară și sexuală a copiilor din centrele de plasament.

La eveniment a luat parte și medicul specialist ortodont Iulia Vuță, de la Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea (Adresă: Piteşti, strada Exercițiu, blocul D 20, scara B, apartamentul 1. Număr de telefon: 0723.454.680).

Citiți și: SIMPTOMELE CANCERULUI ORAL. CÂND TREBUIE SĂ MERGI LA STOMATOLOG

Dr. Iulia Vuță le-a vorbit despre igiena orală celor aproximativ 60 de copii din sală. Prezentarea a fost una interactivă, Iulia Vuță și copiii intrând în dialog pe subiectul importanței igienei orale.

”Trebuie să ne implicăm în educarea lor și mai apoi în integrarea acestor copii în societate. De multe ori ne dorim oameni civilizați în jurul nostru, dar ei nu se pot educa singuri”, declară medicul specialist ortodont Iulia Vuță.

Pe dr. Iulia Vuță o găsiți la Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea (Adresă: Piteşti, strada Exercițiu, blocul D 20, scara B, apartamentul 1. Număr de telefon: 0723.454.680).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90