930 x122 grota rece

decese

ARGEȘUL E SUB ASEDIUL GRIPEI. SITUAȚIA OFICIALĂ LA ZI

Argeșul e sub asediul gripei. Situația oficială la zi. Potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP), de la începutul sezonului rece 2018-2019 și până astăzi, 11 februarie 2019, în Argeș au fost confirmate oficial 102 cazuri de gripă. DSP Argeș precizează că acestea sunt repartizate astfel:

Citiți și: Controale ,,la sânge” într-un spital din Argeș. Nereguli deosebit de grave

– 81 cu virus gripal AH1;

– 19 cu virus gripal AH3;

Citiți și: Cazurile de gripă, creștere alarmantă! Avertisment pentru toată lumea

– 2 cu virus A nesubtipat.

În doar 5 zile, în Argeș au fost confirmate încă 11 cazuri de gripă, pe data de 6 februarie numărul argeșenilor care aveau confirmat virusul gripal fiind de 91.

Din fericire, nu s-a mai înregistrat niciun alt deces, în plus față de cele trei deja raportate (trei bărbați cu multiple comorbidități, nevaccinați antigripal). Amintim că de la începutul sezonului rece 3 argeșeni la care a fost confirmat virusul gripal au decedat: un piteștean de 46 de ani, un bărbat de 43 de ani din comuna Dârmănești și un altul de 40 de ani din Mărăcineni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90