NOR CURIER 930X122

cianură

tigari

EȘTI FUMĂTOR? INHALEZI OTRAVĂ PENTRU ȘOBOLANI, ACETONĂ ȘI CIANURĂ!

Toată lumea știe cât de nocive sunt țigările pentru sănătatea noastră, însă nu mulți știu ce substanțe inhalează, de fapt, atunci când fumează.

Citiți și: Lovitură dură pentru fumători!

În Carolina de Nord a fost deschis un site care să-i ajute pe locuitorii ținutului Forsyth să se lase de fumat. Înainte de toate, inițiatorii proiectului au precizat că țigările conțin nu mai puțin de… 4.000 de chimicale! Substanțe precum arsenicul (folosit pentru a otrăvi șobolanii), sau acetona (care îndepărtează oja de pe unghii), amoniacul (utilizat la curățarea toaletei), sau butanul sunt doar câteva dintre acestea. De asemenea, în țigări există hexamină (întrebuințată la aprinderea grătarului), monoxid de carbon, acid acetic (oțet), cadmiu (folosit pentru producerea bateriilor), cianură si insecticidul DDT.

Toate sunt otrăvitoare și cauzează cancer, potrivit dailymail.co.uk. Atunci când ard, acestea produc alte chimicale, care, la rândul lor, au efecte nocive asupra organismului. (Sursă: a1.ro)

Citiți și: Argeș. Bărbat încătușat! Ce i-au găsit polițiștii în mașină!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90