930×122 CAPRA 5

modernizare

IATĂ CUM VOR ARĂTA SPITALUL DE PEDIATRIE ȘI SPITALUL JUDEȚEAN!

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Argeș și a Spitalului de Pediatrie din Pitești au anunțat astăzi lucrări de modernizare la cele două unități. Unele deja realizate, altele care urmează să se materializeze.

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

Presa a primit și schițe cu felul în care vor arăta, pe exterior, cele două spitale la capătul modernizărilor.

Amintim că la Spitalul Județean, de pildă, va fi construit un birou de internări (cu 5.000.000 de lei, bani care provin de la Consiliul Judeţean). De asemenea, secţia de neonatologie urmează să fie reorganizată astfel încât mama să poată sta cu copilul imediat după naştere. Și serviciile de ambulatoriu de specialitate vor fi regândite. La spital vor fi făcute şi achiziţii importante, precum un ecograf performant, dar şi investiţii… de groază! Este vorba de  o cameră frigorifică pentru Serviciul de Medicină Legală, acolo unde vor fi păstrate cadavrele.

Citiți și: Exclusiv/ Incident deosebit de grav! Atacat de un animal extrem de periculos, ACUM!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90