EcoMoto 930×122

lucrari

ŞANTIERELE RCS&RDS ÎI SCOT DIN SĂRITE PE ȘOFERI: „SUNTEM ORAȘ, NU JUNGLĂ!”

Șantierele RCS&RDS îi scot din sărite pe șoferi: „Suntem oraș, nu junglă!”. În Pitești se desfășoară lucrări pentru societatea RCS&RDS.

Citiți și: Șoferii au interzis. Nu ai voie să ai așa ceva la mașină

Astfel de lucrări au loc și pe strada Calea Bascovului, în apropierea Universităţii „Constantin Brâncoveanu”. O echipă de muncitori lucrează la instalea unei rețele de fibră optică pentru RCS&RDS.

Sunt șoferi care reclamă, indignați, că lucrările ar fi prost semnalizate.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

,,Am „dat” de am crezut că mi-au plecat roţile! Lucrarea nu e semnalizată și nu se lasă în halul acesta, vă rog frumos! Suntem un oraș, nu o junglă! Ca să nu mai zic că toate celelalte şanţuri sunt lăsate la fel!”, se plânge un șofer pe o rețea de socializare (grupul Facebook Info Trafic Pitești). ,,Tot oraşul este aşa: unde au spart, au pus doar nisip şi atât!”, reclamă un altul. 

Primăria lui Cornel Ionică, aproape ca de obicei, doarme în bocanci! Cine să facă ordine în haos?

Pe șantierele din Pitești ale RCS&RDS s-au semnalat și încălcări grave și periculoase ale regulilor rutiere (subiectul pe larg, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3