930 x122 grota rece

Analogue festival

Scena trap-ului feminin este reprezentată de Bruja la Analogue Festival

Scena trap-ului feminin este bine reprezentată anul acesta la Analogue Festival de unica, BRUJA!

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Faceți loc pentru niște voci în plină expansiune pe scena de pe Platoul Făget – în primul weekend din septembrie.

La maxim cu Bruja pe scenă!

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Cumpără-ți biletul de aici: https://bit.ly/Eventim_AnalogueFest

Bruja, o tânără care a cucerit publicul printr-o apariție uluitoare în cadrul Urbanist Sessions.

Ulterior, piesa „Ia un loc” a avut un succes răsunător, strângând peste 1,7 milioane de vizualizări pe YouTube.

Stilul său inconfundabil a adus-o alături de nume mari, artiști precum Irina Rimes, Karmen și recent Connect-R apelând la talentul său pentru a întregi piesele lor. Tânăra recunoaște că pasiunea pentru muzică a cultivat-o încă din copilărie.

Bruja a povestit în cadrul unui interviu faptul că existența sa a fost marcată de muzica anilor ’60-’90, pe care o asculta împreună cu tatăl său.

Ulterior, părinții săi au încurajat-o în această direcție, obișnuind să o înregistreze cântând la microfon.

DESPRE FESTIVALUL ANALOGUE

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni ce va avea loc în perioada 2 – 4 septembrie pe platoul Făget din Mioveni.

Timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

Nume mari din industria muzicală națională și internațională vor urca pe scenă. Detalii, aici – Trei zile și trei nopți de distracție! ANALOGUE Festival – un weekend de neuitat cu muzică & artă

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de activări de artă & tehnologie, dar și de alte activități (ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură), adresate publicului de toate vârstele.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Trap feminin? Ce e ala? (ca banuiesc ca n-are nicio legatura cu trapul cailor)

  • Anonim spune:

    Cetatene – Cultura trap s-a dezvoltat numai în partea sudica a SUA. O nouă direcție muzicală se asociază exclusiv cu hip-hop, iar artiștii, care lucrează cu acest gen, în textele sale ne povesteau avantajele vieții de stradă a Atlantei și despre vânzări de droguri. Din traducere din engleză trap semnifică ”capcană” sau ”prinsoare”. În limbajul slang ”trap” – este locul unde se răspândesc droguri.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3