New Profesional Consult 930 x 122

chirie

Scutire de la plata chiriei!

Scutire de la plata chiriei!

Citiți și: Viața la bloc! Avantaje pentru aceste persoane!

Pe lângă adulții cu handicap accentuat, și familiile care au în îngrijire un minor sau adult cu handicap accentuat vor putea beneficia de scutire de la plata chiriei.

Acest lucru se aplică pentru locuințele de la stat aflate în folosința acestora, după cum este prevăzut într-un proiect legislativ ce a fost adoptat la Senat.

Citiți și: Atenție! De la anul se dau amenzi record pentru asta!

Mai exact, proiectul legislativ vizează modificarea Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, pentru a se adăuga o nouă categorie de persoane ce pot beneficia de scutirea de la plata chiriei în cazul apartamentelor de la stat.

Scutire de la plata chiriei!

Astfel, de scutirea de la plata chiriei ar putea beneficia și familia (sau reprezentantul legal) pe perioada în care are în îngrijire un minor ori un adult cu handicap accentuat, după cum e prevăzut în proiectul trecut luni de votul senatorilor.

Acum, de scutirea de la plata chiriei beneficiază persoanele cu handicap grav, familia sau reprezentantul legal pe perioada în care are în îngrijire un copil ori un adult cu handicap grav, cât și adultul cu handicap accentuat.

Detalii, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3