930 x122 grota rece

jandarmeria argeș

Se anunță mai multe evenimente în weekend. Jandarmii, cu ochii pe participanți

Se anunță mai multe evenimente în weekend. Jandarmii, cu ochii pe participanți

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

În acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni vor fi prezenți la diferite evenimente, cultural-artistice și sportive, organizate în județ pentru a asigura buna desfășurare a acestora.

În acest weekend, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice și sportive organizate în zona de competență, astfel: 

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

– sâmbătă, 27 august, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciul de fotbal Liga a 3 – a dintre echipele Muscelul Câmpulung și ACS Unirea Bascov, pe Stadionul municipal Câmpulung; 

27 și 28 august, vom fi prezenți în orașul Costești, la Festivalul Național al ansamblurilor folclorice și formațiunilor de călușari; 

– duminică, 28 august vom asigura măsurile de ordine publică la Zilele Comunelor Bogați și Mioarele și Târgul tradițional anual din comuna Boțești. 

 Jandarmii argeșeni vor executa misiuni atât în mod independent cât și în sistem integrat în cadrul echipajelor mixte și vor acționa pentru: 

– asigurarea și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică; 

– prevenirea producerii faptelor antisociale; 

– prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise; 

– adoptarea măsurilor legale în cazul constatării unor fapte de natură contravențională sau penală. 

Recomandăm participanţilor la aceste evenimente să adopte un comportament civilizat și să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii care îi însoțesc și să acorde o atenţie sporită modului de păstrare a bunurilor şi obiectelor personale.  

De asemenea, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, cetățenii pot să solicite ajutorul jandarmilor aflați în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.” a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90