New Profesional Consult 930 x 122

autostrada A1 București – Pitești

Și-a pierdut două roți de la mașină din cauza gropilor de pe A1! S-a întors acasă cu platforma

Gropile de pe Autostrada A1 Pitești – București creează probleme și pagube serioase șoferilor.

Citiți și: Atenție! Șoferi, mare grijă azi pe Autostrada Pitești-București

Craterele din asfalt sunt des întâlnite mai ales pe prima bandă, unde circulă mașinile grele. Mai mult decât atât, acestea s-ar fi adâncit în ultimele zile din cauza înghețului.

Un șofer care circula pe autostrada Pitești – București și-a continuat drumul spre casă cu platforma, după ce gropile i-au distrus două roți, notează Știrile Pro Tv.

Citiți și: Accident deosebit de grav pe A1! Intervine elicopterul SMURD

Din păcate, nu a fost o întâmplare singulară. Mai mulți șoferi au fost nevoiți să oprească pe banda de urgență, în aceeași zonă, întâmpinând aceiași problemă.

Șoferul spune că cei mai mulți conducători auto, inclusiv el, circulau cu 70-80 de kilometri pe oră, din cauza vremii nefavorabile. Prin urmare, nu viteza ar fi responsabilă pentru incident.

„Am observat că erau foarte multe mașini staționate pe partea dreaptă, cu lumina de avarie pornită și mi-am pus atunci un gând de întrebare, ce o fi cu ele acolo.

Mă gândeam că s-au stricat toate, dar era destul de ciudat. După am lovit prima groapă, nu a pățit nimic mașina, apoi m-am mutat pe banda doi și am lovit din nou o groapă care mi-a tăiat ambele cauciucuri de pe partea dreaptă”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Video cu gropile, AICI.

Sursă foto: Stirile ProTv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3