930 x122 grota rece

coronavirus in scoli

Situația COVID-19 în școlile din Argeș. 29 de clase și-au suspendat activitatea fizică

Situația COVID-19 în școlile din Argeș. 29 de clase și-au suspendat activitatea fizică.

Citiți și: Argeș: Situația epidemiologică din școli și grădinițe, 11 octombrie

În Argeș continuă să se înregistreze cazuri de coronavirus în unitățile de învățământ. Astfel, în școlile din județul nostru, de la începutul semestrului, s-au înregistrat în total 295 de cazuri confirmate pozitiv cu coronavirus. Dintre acestea, 145 sunt elevi, 75 sunt profesori și personal auxiliar și 75 elevi aflați deja în mediul online.

Până acum, 29 de clase și-au suspendat deja activitatea față în față.

Citiți și: Director DSP Argeş: „Profesorul este sancţionat dacă elevii nu poartă mască”

Conformul ultimului raport al Ministerului Educației, la nivel național se constată o scădere a numărului mediu zilnic de infectări, atât în cazul elevilor cât și al personalului, comparativ cu perioada de raportare anterioară (1-10 martie).

(Foto descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Cetatean spune:

    In realitate sunt mult mai mulți.
    Ca sa dea bine la public pentru acele ,, simulări de examene” d-na insp general de la ISJ joacă totul politic ca sa țină scolile din Pitesti pe scenariul verde până la vacanța desi indicele de infectare a depasit 2 la mie adica sunt 400 de cazuri active in ultimele 2 săptămâni.
    Creșterea va fi exponențială, greu de oprit si va bloca si campania de vaccinare.
    Succes!
    ,,Contabili sunt peste tot, manageri mai puțini”

  • Anonim spune:

    Pe langa d-na inspector general pnl -ista de la ISJ, parintii se agita ca elevii sa mearga la scoala in scenariul verde, chiar daca sunt cazuri de covid in unitatile scolare. Deci ce concluzie putem trage?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90