930X122 MAIA

coronavirus

AU ÎNCEPUT SĂ APARĂ CAZURILE DE COVID-19 ÎN ŞCOLILE DIN PITEŞTI

Potrivit Prefecturii Argeş, au fost depistaţi pozitiv la testul Covid-19 elevi şi cadre didactice din cinci unităţi de învăţământ din Piteşti.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

„În toate aceste unităţi, s-au luat măsuri în sensul că s-au închis clasele unde au fost identificate cazurile și s-a trecut la cursuri online”, precizează Prefectura.

Este vorba despre o gradiniţă cu program prelungit, două licee și două şcoli generale: Grădiniţa cu program prelungit Floare de Colţ (suspendare cursuri la două grupe); Liceul Sportiv și Liceul Economic (supendare cursuri la două clase de-a XII-a); Şcolile Marin Preda și Negru Vodă – o clasă a IV- a şi una a V-a.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

La grădiniţe a fost depistată cu noul coronavirus o educatoare a unei grupe, la cealalată grupă o îngrijitoare. În şcoli, a fost depistat câte un elev. În total – 6 cazuri.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90