930 x122 grota rece

crima

Șocant! Medic mostru! Arunca copiii prematuri la coș până mureau sau îi ucidea

INIMAGINABIL! Medic ginecolog acuzat că arunca copiii prematuri la coșul de gunoi până mureau sau îi ucidea pentru a ”nu mai ocupa loc în incubator”!

Citiți și: Poveste de groază: Învățătoare din Pitești, „privată de tot ce e frumos”

Un medic ginecolog român, este cercetat în calitate de suspect fiind acuzat de tentativă de omor calificat prin cruzimi.

El este acuzat că ar fi lăsat copiii născuți prematur ”să moară sau îi omora chiar el pentru a nu mai ocupa un loc în incubator”, arată cunoscutul avocat Adrian Cuculiș, citat de ziare.com.

Citiți și: Detalii înfiorătoare din anchetă! Fiul și-a omorât tatăl: mâna victimei, găsită în Argeș

Ginecologul va fi audiat vineri, 7 octombrie, la ora 10.00, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Potrivit avocatului Cuculiș, din declarațiile date de asistente și cadre medicale de la o maternitate a unei unități medicale din Capitală unde ajung lunar și zeci de gravide din Argeș, ”aceasta era o practică”.

”Am reușit să documentez acest caz însă reiese din declarațiile date de martori că maternitatea prin acest doctor, era un abator de copii prematuri, aruncați la propriu în coșul de gunoi, până mureau. Cele explicate mai sus și care sunt extrem de precise, au fost și filmate și pe baza filmărilor s-a refăcut filmul ororilor”, mai precizează avocatul.

El mai amintește că un bebeluș ”a scăpat cumva dintr-o pungă legată la gură ca să se asfixieze și să moară” și i s-ar fi făcut acte în fals ca să nu se afle de această ”practică”:

”Este începutul poveștii și probabil că vor ieși la iveală și alți părinți care nu știu ce s-a întâmplat cu copiii lor”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90