930×122 CAPRA 5

femeie

O FEMEIE APROAPE GOALĂ, SOMN PROFUND ÎN PARC (VIDEO)

Piteştenii care au fost ieri în zona parcului Lumina din cartierul Găvana au avut parte de o imagine pe care nu o vor uita prea uşor, după cum puteți vedea în fotografiile și filmulețul făcute în jurul orei 17 de un trecător și trimise pe adresa redacției noastre.

Citiți și: Cerere neobișnuită către primar: „Vrem un Lidl!”

O femeie aproape goală părea că doarme dusă pe iarba din parc.

Citiți și: Femeie găsită decedată după ce i-a luat foc casa!

Îngrijorător era și aspectul general al femeii: ştrampi rupţi, fără pantaloni sau fustă, doar în chiloţi şi o cămaşă. De-abia pe seară, spun unii martori, femeia şi-ar fi revenit şi ar fi plecat spre casă. Probabil fusese la o petrecere şi, în drum spre domiciliu, i s-a făcut rău şi a adormit în parcul Lumina.

Dacă, într-adevăr, martorii redau realitatea, atunci este extrem de trist că timp de câteva ore bune niciun trecător nu a avut prezența de spirit să anunțe Ambulanța sau Poliția.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3