Donaris 930 x 122

cămin

CĂMIN DE LICEU, TRANSFORMAT ÎN BLOC DE LOCUINŢE SOCIALE

Căminul (internatul) unui liceu din municipiul Piteşti va fi transformat în bloc de locuinţe sociale, a anunţat viceprimarul oraşului, Cornel Ionică.

Citiți și: Atenție! Obligatoriu pentru toți proprietarii de locuințe!

Este vorba despre căminul Liceului „Mihai Viteazul”. Acesta nu mai este folosit în scopul pentru care a fost construit, între timp fiind închiriate aici camere pentru avocaţi sau diverse fundaţii.

„Cererea de locuinţe sociale este destul de mare. Ca să satisfacem toate solicitările, în special în ceea ce priveşte cazurile deosebite – persoane bolnave, familii cu mulţi copii şi fără venituri etc. – va trebui să transformăm acest cămin în imobil de locuinţe sociale şi să cumpărăm, de asemenea, şi câteva garsoniere pe Aleea Negoiu din Piteşti.”, a spus Cornel Ionică.

Citiți și: Anunțul momentului pentru cei care vor o locuință!

Ultimele investiţii ale municipalităţii în locuinţe sociale au fost cele de modernizare şi extindere a blocului G1 din cartierul Războieni. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Rosu spune:

    Si când se dau in folosință. Pentru ca căminul este folosit in alt scopul de mult timp.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90