930 x122 grota rece

eduard nonu

LICITAȚIE PE FACEBOOK PENTRU EDUARD! CUMPĂRĂ ȘI TU CA SĂ SALVEZI O VIAȚĂ!

Toţi cei care vor să îl ajute pe Eduard Nonu, tânărul din Pitești bolnav de cancer limfatic, http://epitesti.ro/social/edi-nevoie-de-tine-ajuta-l-sa-traiasca, au acum o nouă  posibilitate să o facă.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

34 de obiecte oferite atât de meşterul  popular Ion Rodoş, cât şi de oameni simpli sunt licitate pe internet. Obiecte de decor, o casetă din lemn pictată manual, o lingură din lemn, un set de bijuterii, un deschizător de plicuri, un recipient pentru apă, o bombonieră din lemn, cercei și lănţişoare oferite de mama lui Edi, toate vă aşteaptă să le cumpărați pe Facebook. Pagina pe care găsiți evenimentul creat special, ”Licităm pentru Edi!”, este https://www.facebook.com/events/1499823106918779/?fref=ts. Licitaţia se va încheia luni, 21 iulie. Produsele au fiecare un preţ de pornire, iar cine va oferi mai mult va intra în posesia lor.

Amintim că şi săptămâna trecută a fost organizată o acțiune pentru a salva viaţa tânărului. http://epitesti.ro/social/emotionant-au-donat-bani-pentru-eduard/ (Foto: Facebook Licităm pentru Edi!)

Citiți și: S-a hotărât soarta Drumului Expres Pitești-Mioveni

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90