930×122 CUMPANA 5

irina maria aldea

O PUTEM AJUTA PE IRINA! CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE!

Irina Maria Aldea, fetița din Pitești care suferă de trombofilie severă cu trei mutaţii genetice, trebuie să ajungă din nou la clinica San Matteo din Italia, singura care dispune de tratamentul necesar. La precedenta internare, în urmă cu câteva luni, medicii au cerut ca în iulie Irina să revină pentru noi investigații și tratament. Părinții ei au amânat, însă, plecarea din pricina lipsei banilor.

Citiți și: Româncă arestată în Italia pentru că și-a terorizat iubitul

„Pe 1 iulie trebuia să ne întoarcem la control în Italia pentru a ni se spune dacă vom continua tratamentul prescris inițial, dacă a fost eficient, sau dacă, din contră, îl vom schimba. Din cauza problemelor financiare, nu am reușit să ajungem la San Matteo. În schimb, am fost lunar la Spitalul Fundeni din București pentru analize. În ultimele două luni analizele au ieșit foarte rele și fetiței i-au reapărut durerile de cap și sângerările nazale! Trebuie să ajungem urgent în Italia pentru noi investigații!”, declară pentru ePitești mama Irinei, Raluca Aldea.

Pentru că nu dispune de banii necesari plecării în Italia, mama copilului apelează la generozitatea noastră. Toți cei care vor să ajute o pot face donând bani în contul bancar deschis la BCR pe numele Aldea Maria Irina: CONT UMANITAR NR:RO61RNCB0022140869840001. De asemenea, o pot contacta telefonic pe mama Irinei, la numărul 0766.200.927. Precizăm că Irina și mama ei vor pleca în Italia cu autocarul, ca și data trecută, fetiței fiindu-i interzise zborurile cu avionul din cauza bolii.

Citiți și: Protocol de tratament pentru Covid-19 la copii

Amintim că boala de care suferă Irina îi provoacă acesteia dureri mari de cap, sângerări nazale și coagulări ale sângelui. Potrivit mamei sale, oricând există riscul să facă accident vascular şi infarct. Detalii puteți (re)citi accesând linkul următor: http://epitesti.ro/social/irina-picteaza-pentru-sanatatea-ei-nevoie-de-ajutorul-nostru/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90