930 x122 grota rece

permis

Tratamentul împotriva răcelii care te lasă fără permis

Tratamentul împotriva răcelii care te lasă fără permis

Citiți și: Este oficial! Atât se stă acum pentru proba de traseu, în fiecare oraș

Atenție, șoferi!

Un tratament împotriva răcelii vă poate lăsa fără permis de conducere.

Citiți și: Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

Este vorba despre banalele picături de nas, folosite de majoritatea dintre noi în tratamentul răcelilor în perioada sezonului rece.

Deși le putem primi ușor în farmacii, potrivit medicilor, 99% din picăturile de nas de pe piață dau dependență și ar trebui folosite doar la indicația medicului.

Sunt multe variante de picături nazale care conțin fenil-efedrină și care, astfel, dau pozitiv la testul pentru amfetamine (drug test).

Tratamentul împotriva răcelii care te lasă fără permis

Dacă le folosiți, nu urcați la volan. Această substanță, pulverizată în nas, vă face pozitiv la amfetamine, în cazul unui eventual drug test.

„Picăturile de pus în nas pe care le cer și li se oferă – vreau ceva să îmi desfunde nasul – 99% sunt substanțe care dau dependență.

Eu nu recomand mai mult de 5-7 zile, și în prospect scrie asta. De obicei sunt recomandate cele extrem de agresive, care au un efect WOW, dar sunt medicamente care dau aceste dependențe extrem de agresive și pe structura nazală, și pe creier”, a spus dr. Adina Popescu, medic primar ORL, în cadrul emisiunii Doctor de bine de la Pro TV.

Detalii, AICI 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Anonim spune:

    Logic ar fi ca, daca poti prezenta o reteta medicala legala, sa se anuleze acel rezultat al drug-testului. Nu e de vina soferul, ci aparatul. E un medicament banal, luat legal, pentru o raceala, nu un halucinogen. Numai la noi, in Romania, exista logica asta paguboasa a interzicerii unor drepturi fiindca autoritatile au metode de control defectuoase.

  • Arbust spune:

    Ar trebui schimbate dracului mizeriile astea de aparate pt teste…Chiar suntem așa de cretini să cumpărăm și să aprobăm așa ceva?Adică omul nu mai poate circula cu mașina in niciun fel daca are o receala sau un tratament cu medicamente? Numai în România e posibil așa ceva ..!

  • Al Bundy spune:

    Dacă voi fi oprit si verificat de poliție pentru posibile droguri si alcool, deși nu consum așa ceva, le voi arata documentele de la mine din mana, nu le voi preda. Mai mult, voi cere să mergem direct la IML pentru recoltare probe biologice, fara sa fiu testat cu aparatele lor.
    E absurd să stai fara permis, deși ești nevinovat, până vin rezultatele probelor de sânge.
    Numai în România se întâmplă așa ceva.

  • Ionuț spune:

    Corect ar fi să refuzi testarea cu aparatul,care oricum dă rateuri, și să mergi la IML pentru recoltarea de sânge.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3