930X122 MAIA

tâlhărie calificată

Piteştean ameninţat, lăsat fără bani şi acte de un tâlhar din Băiculeşti

În seara zilei de 23 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și au reținut un tânăr de 18 ani, din Băiculești.

Citiți și: Argeș. O femeie a tras sperietura vieții, în plină stradă. Ce i-a făcut un bărbat

Din cercetări s-a stabilit că tânărul ar fi deposedat un bărbat de 23 de ani, din Pitești, de portofelul în care se aflau acte și bani, iar când a fost prins de către acesta, l-a amenințat cu un obiect înțepător, pentru a-și asigura scăparea.

La scurt timp, tânărul a fost depistat și imobilizat de către un echipaj de jandarmi, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Citiți și: Doi tineri de 18 și 20 de ani au bătut crunt un om al străzii, apoi i-au furat lucrurile

După administrarea probatoriului, împotriva tânărului a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3