930 x122 grota rece

tâlhărie calificată

TREI TÂLHARI DIN ARGEȘ, PREZENTAȚI PARCHETULUI

Trei tâlhari din Argeș vor fi prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Indivizii au fost reținuți ieri, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Citiți și: Argeș. O femeie a tras sperietura vieții, în plină stradă. Ce i-a făcut un bărbat

„În ziua de 8 aprilie 2020, poliţiştii Formațiunii de Investigații Criminale Costești au continuat cercetările într-un dosar penal de tâlhărie calificată și au reținut trei bărbați, de 24, 25 și, respectiv, 34 de ani, toți din comuna Hârsești.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul serii de 7 aprilie cei trei i-ar fi sustras unui bărbat de 45 de ani din comuna Bârla aproximativ 350 de lei și un pachet de țigări, folosind acte de violență.

Citiți și: Doi tineri de 18 și 20 de ani au bătut crunt un om al străzii, apoi i-au furat lucrurile

Anterior sesizării infracțiunii de tâlhărie, autoturismul în care se aflau cei trei fusese oprit pentru control de către polițiștii Secției Rurale Lunca Corbului, împrejurare în care aceștia au fost legitimaţi şi sancţionaţi contravențional pentru nerespectarea ordonanțelor militare în vigoare cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei”, informează Biroul de presă al IPJ Argeș. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3