930×122 CUMPANA 5

burse

Pitești: Peste 1.000 de burse de merit merg la elevii Colegiului Brătianu

Burse pentru elevii din Pitești.

Citiți și: Elevii din învățământul primar vor primi anual vouchere pentru ochelari de vedere

În următoarea sa ședință, Consiliul Local al municipiului Pitești va aproba numărul maxim de burse care vor putea fi acordate în semestrul II al anului școlar 2021 – 2022 pentru elevii din unitățile de învățământ din oraș.

Conform propunerii Primăriei, ar urma să fie acordate doar două burse de performanță, 6.345 de burse de merit, 332 de burse de studiu și 2.544 de burse de ajutor social.

Citiți și: Masă Sănătoasă în școli, începând cu anul școlar viitor

Bursele se acordă la propunerea unităților de învățământ pe baza rezultatelor obținute de elevi, respectiv de situația materială a familiilor din care aceștia provin.

Cele două burse de performanță urmează să fie acordate unor elevi de la Colegiul Național I.C. Brătianu, respectiv Școala Gimnazială Matei Basarab.

Cele mai multe burse de merit – 1.065 – ajung la elevi de la Colegiul Național I.C. Brătianu, cele mai multe burse de studiu – 26 – merg către elevi de la Școala Gimnazială Tudor Mușatescu, iar cele mai multe burse sociale vor fi acordate pentru elevi de la Colegiul Național Zinca Golescu – 266.

Întreaga Hotărâre privind numărul burselor acordate elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Pitești, în anul 2022, AICI.

Foti descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3