EcoMoto 930×122

burse

Pitești: Peste 1.000 de burse de merit merg la elevii Colegiului Brătianu

Burse pentru elevii din Pitești.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

În următoarea sa ședință, Consiliul Local al municipiului Pitești va aproba numărul maxim de burse care vor putea fi acordate în semestrul II al anului școlar 2021 – 2022 pentru elevii din unitățile de învățământ din oraș.

Conform propunerii Primăriei, ar urma să fie acordate doar două burse de performanță, 6.345 de burse de merit, 332 de burse de studiu și 2.544 de burse de ajutor social.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Bursele se acordă la propunerea unităților de învățământ pe baza rezultatelor obținute de elevi, respectiv de situația materială a familiilor din care aceștia provin.

Cele două burse de performanță urmează să fie acordate unor elevi de la Colegiul Național I.C. Brătianu, respectiv Școala Gimnazială Matei Basarab.

Cele mai multe burse de merit – 1.065 – ajung la elevi de la Colegiul Național I.C. Brătianu, cele mai multe burse de studiu – 26 – merg către elevi de la Școala Gimnazială Tudor Mușatescu, iar cele mai multe burse sociale vor fi acordate pentru elevi de la Colegiul Național Zinca Golescu – 266.

Întreaga Hotărâre privind numărul burselor acordate elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Pitești, în anul 2022, AICI.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90