New Profesional Consult 930 x 122

adolescenta umilita

POLIŢIA, DESPRE CAZUL FETEI BĂTUTE, UMILITE ŞI PUSE SĂ STEA ÎN GENUNCHI

La începutul acestei luni, cazul unei minore din Piteşti, în vârstă de 14 ani, a ajuns în atenţia opiniei publice la nivel naţional (detalii, AICI). Mai multe înregistrări video în care fata era bătută, scuipată şi pusă să stea în genunchi au şocat, de-a dreptul, oamenii, iar poliţia s-a autosesizat şi a început o anchetă.

Citiți și: Pitești. Băiat de 19 ani a „jucat în picioare” o fată de 16 ani, într-un centru comercial

Ancheta continuă

Mădălina Epure, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş, ne-a declarat astăzi următoarele: „În acest moment, cercetările sunt în derulare şi ancheta continuă. Sunt activităţi procedurale care îşi urmează cursul”.

Citiți și: DUPĂ CAZUL MINOREI UMILITE LA PITEŞTI, ÎNCĂ UN CAZ REVOLTĂTOR CU ADOLESCENTE AGRESIVE

Vă reamintim, la aproximativ două săptămâni după ce evenimentul s-a consumat, părinţii fetei umilite au depus plângere prealabilă, iar poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi ameninţări.

De asemenea, la scurt timp după ce acest caz a fost făcut public, o altă înregistrare cu alte persoane (tot minore) a fost publicată pe epitesti.ro, cu scopul de a sublinia comportamentul deviant al unor tineri din Piteşti şi de a atrage atenţia asupra faptelor pentru care pot răspunde penal.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90