930X122 MAIA

adolescente

VIDEO: BĂTAIE CA-N RING ÎNTRE DOUĂ ADOLESCENTE DIN PITEȘTI

După imaginile cu adolescenta de 14 ani umilită și lovită de două fete pentru „imprudența” de a „deranja” o cunoștință de-a acestora (detalii AICI), imagini transmise redacției noastre de un martor care, de teama agresoarelor, a ezitat să intervină, alte două filmări cu scene șocante au ajuns, printre altele, la redacția ePitești.ro.

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

De data aceasta este vorba de o bătaie ca-n ringurile MMA, între două fete, probabil eleve de liceu (15-16 ani).

De față sunt și alți puști care nu doar că nu opresc bătaia, dar încurajează și filmează violențele.

Citiți și: Exclusiv. Evenimente grave la un club vedetă din Centrul Piteștiului, azi noapte!

ATENŢIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL, INTERZISE MINORILOR.

 

 

Cele două adolescente se lovesc violent cu picioarele, se trântesc la pământ, își împart coate și genunchi. La un moment dat, una dintre ele se dezechilibrează și cade lângă o bancă.

Doar câțiva milimetri au lipsit să se aleagă cu capul spart. Se ridică însă, dar este prinsă de zona cervicală și imobilizată.  În cele din urmă, o altă fată le desparte pe bătăușe.

 

Redacția ePitești a identificat locul în care au fost filmate scenele. Este vorba de parcul situat în spatele blocul 65 B, strada Libertății, complexul II, cartierul Trivale (video, jos).

 

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA