930 x122 grota rece

    tbc

    Protest spontan la Spitalul TBC din Pitesti

    Argesul a intrat in zodia protestelor cauzate de neplata unor drepturi salariale. Marti, 19 octombrie, a fost randul angajatilor de la Spitalul TBC din Pitesti sa opreasca lucrul, nemultumiti fiind de faptul ca nu au primit decat 50% din salariu in ultimele 4 luni ale anului in curs.

    Un nou protest spontan a izbucnit marti dimineata. De aceasta data este vorba despre anagajtii spitalului TBC din Pitesti. Oamenii au refuzat sa mai intre la lucru pentru ca nu si-au mai primit salariile intregi de patru luni.

    Protestul a izbucnit in jurul orei 10:00. Aproximativ 50 de angajati au refuzat sa mai consulte pacienti si au iesit pe holuri sa protesteze.

    Pe langa neplata integrala a salariilor, oamenii sunt nemultumiti si de conditiile de munca. In spital exista doar 30 de paturi, iar angajatii spun ca nu mai pot face fata.

    Protestul survine in conditiile in care, dupa ce le-au fost taiate bonurile de masa, salariatii spitalului din Pitesti au primit, in ultimele patru luni, doar 50% din salariu.

    Luni au protestat salariatii de la Liceul Dinu Lipatti din Pitesti pentru ca nu si-au primit salariile, iar saptamana trecuta activitatea la Finantele Publice a fost paralizata de protestele angajatilor nemultumiti ca nu si-au mai primit stimulentele aferente lunilor augiust si septembrie. Nici pana acum situatia lor nu a fost remediata, oamenii asteptandu-si in continuare drepturile.

    Sursa foto: Antena 3

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3