930×122 CAPRA 5

angajati

SINDICAT: REVOLUȚIA FISCALĂ FACE ZOB VENITURILE ANGAJAȚILOR

Sindicat: Revoluția fiscală face zob veniturile angajaților. “Revoluția fiscală diminuează cu 25% veniturile angajaților de la 1 ianuarie 2018”, este concluzia tranșantă a Sindicatului Național al Funcționarilor Publici (SNFP).  

Citiți și: Scutire importantă pentru acești angajați!

“SNFP critică tăierea veniturilor angajaților cu 25% prin aplicarea ”revoluției fiscale”.

Parlamentul României a decis prin legea salarizării ca funcționarii publici și personalul contractual să beneficieze de la 1 ianuarie 2018 ”de o majorare a cuantumului brut al salariilor de bază cu 25% și al cuantumului brut al sporurilor și al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte din salariul lunar brut”.

Citiți și: Un nou tip de concediu. În 2024, angajații au acest drept, iar patronul plătește

Guvernul, prin ”revoluția fiscală” pe care urmează să o aplice, ”taie” aceste majorări prin transferul obligației plății contribuțiilor din sarcina angajatorului în sarcina angajatului.”, avertizează sindicaliștii.

Organizație sindicală care reprezintă funcționari publici și personal contractual din administrația publică locală și centrală, SNFP anunță că în condițiile în care “revoluția fiscală” va fi aprobată de Guvern, “funcționarii publici se vor alătura tuturor acțiunilor de protest organizate de confederațiile sindicale.” (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA