NOR CURIER 930X122

bucuresti

TABLOURILE IRINEI POT FI CUMPĂRATE ȘI ÎN BUCUREȘTI

Povestea micuței pictorițe de 8 ani din Pitești care are nevoie de ajutorul nostru pentru a se duce la o clinică din Italia i-a impresionat pe mulți.

Citiți și: O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

Auzind prin ce trece fetița, proprietarii a trei spații din București (Galeria Saint Ink, Ludic Bar şi Epic Bar) au decis să găzduiască expoziția de tablouri cu vânzare a Irinei Maria Aldea. Toţi cei care vor să îi cumpere tablourile, astfel încât Irina să aibă bani pentru tratament, o pot face până după sărbătorile pascale. Amintim că tablourile micuței sunt expuse și în Piteşti, în cafeneaua Alegria Brasil, din incinta sucursalei BCR din centrul Piteştiului, de pe bulevardul Republicii, nr. 83.

De asemenea, Irina şi părinţii ei aşteaptă acum cu sufletul la gură un răspuns de la PRO TV. Au depus un dosar de participare la o emisiune caritabilă. În Sâmbăta Mare mai multe vedete vor dansa în sprijinul unor copii cu probleme. „Mi s-a spus că sunt foarte multe dosare, foarte multe cazuri şi că trebuie să selecteze dintre ele. Aştept ca în orice moment să mă sune. Poate mă vor suna, poate nu… Eu sper că va fi selectată! Orice sumă este foarte importantă pentru ea.”, ne mărturisește mama fetiţei. Irina este programată pentru 26 aprilie la clinica din Italia. Amintim că întreaga familie Aldea (părinții, Irina și fratele ei) trăiește dintr-un ajutor de handicap de 230 de lei. Oamenii cu suflet pot dona în contul deschis la BCR: Irina Maria Aldea RO61RNCB0022140869840001.

Citiți și: Un fost președinte al României, internat de urgență!

Irina este un copil deosebit, cu numeroase premii la pictură, dar care de curând a aflat că moşteneşte problemele de sănătate ale mamei sale: are trombofilie severă cu 3 mutaţii genetice, o boală care îi provoacă dureri, sângerări nazale şi coagulări ale sângelui. Oricând există riscul să facă accident vascular şi infarct.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3