930X122 MAIA

decese

VESTE ALARMANTĂ PENTRU PITEŞTI

Veste alarmantă pentru Piteşti. Municipiul Piteşti a înregistrat în primul trimestru al anului 2018 un „bilanț” îngrijorător: spor natural negativ.

Citiți și: Semnale îngrijorătoare pentru Argeș!

Potrivit Direcției pentru Evidenţa Persoanelor a Municipiului, în Pitești în primele trei luni din acest an numărul deceselor a fost mai mare decât al nașterilor: au fost înregistrate 624 de decese și 595 de nașteri.

Până la data respectivă, raportul a fost favorabil naşterilor, în sensul că Piteștiul era obișnuit să aibă spor natural pozitiv (adică numărul nou-născuților să depășească numărul persoanelor decedate).

Citiți și: Luna în care se nasc cei mai mulți copii în Argeș

Pe de altă parte, în aceeaşi perioadă în Pitești au fost înregistrate 108 căsătorii şi 92 de divorţuri.

De asemenea, au fost înregistrate şi 14 restabiliri de reşedinţă în Piteşti din partea unor cetățeni reveniți în țară după ce au muncit peste hotare. (Foto: Sală de nașteri, Spitalul Județean de Urgență din Pitești) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3