EcoMoto 930×122

angajări

SOCIETATE DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Societate din Pitești angajează. SC Apă Canal 2000 SA Piteşti, cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu numărul 24A, organizează concurs pentru ocuparea unui post de instalator la Secţia Operare Apă Zona Metropolitană.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Sarcinile de bază ale postului de instalator constau în: execuţia lucrărilor de întreţinere/montare a reţelelor de distribuţie apă şi de canalizare.

Condiţiile de participare la concurs sunt: studii medii şi calificare de instalator apă-canal/instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, disponibilitate de a participa prompt la intervenţii în caz de avarii, constituie avantaj deţinerea permisului de conducere categoria B, valabil.

Citiți și: Argeș: Apă Canal, anunț de ultim moment!

Concursul constă într-un interviu ce include şi aspecte practice.

Bibliografia pentru concurs: noţiuni despre întreţinere şi reparaţii instalaţii apă şi canalizare, reguli de securitate şi sănătate în muncă şi situaţii de urgenţă (Instalator Apă-Canal Manual de calificare/recalificare).

Candidaţii vor depune cazierul juridic în original, un curriculum vitae (CV) şi copii ale: actului de identitate, documentelor care atestă nivelul de studii şi calificare în domeniu, carnetului de muncă/ adeverinţelor de vechime în muncă (după caz) la ghişeul unic situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, până la data de 31.10.2017, ora 16.00.

Pentru informaţii suplimentare, cei interesați au la dispoziție numărul de telefon 0248.217.399, zilnic, în intervalul orar 08.00-16.00. Persoană de contact: Silvia Burcuş, inspector specialitate formare, evaluare și selecţie profesională.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90