EcoMoto 930×122

amenda

ȘOFER DE AUTOCAMION, AMENDĂ USTURĂTOARE

Șofer de autocamion, amendă usturătoare. La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, în Morărești, un șofer în vârstă de 34 de ani din Orăștie (județul Hunedoara), care conducea un ansamblu rutier format din autocamion cap tractor şi semiremorcă.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că în aparatul tahograf de tip digital era folosită o altă cartelă decât cea emisă conducătorului auto din Orăștie.

Șoferul a fost amendat cu 9.000 de lei. Amenda a fost aplicată în baza „O.G. 37 din 2007 referitoare la stabilirea cadrului de aplicare a regulilor cu privire la perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora”, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Cartela de conducător auto care fusese folosită în aparatul tahograf a fost reținută de polițiști. De asemenea, pentru 11 ore autovehiculul a fost imobilizat pentru efectuarea de către șofer a perioadei regulamentare de odihnă. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90