EcoMoto 930×122

accidente

ŞOFERI PUBLITRANS RECLAMAŢI

Şoferi Publitrans reclamaţi. Potrivit unui raport al Publitrans, pe parcursul anului 2016 şoferii societăţii au fost implicaţi în 44 de accidente rutiere produse din vina lor (le-au provocat din neatenţie). Dintre acestea, 8 au fost înregistrate în ultimul trimestru al anului trecut, adică în lunile octombrie, noiembrie şi decembrie.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Conform sursei citate, nicio persoană nu a fost rănită în aceste accidente de autobuz astfel încât să ceară despăgubiri de la societatea de transport public local a municipalităţii Piteşti.

În acelaşi interval de timp, se mai arată în document, la Publitrans au fost înregistrate 39 de reclamaţii de la călători. Plângerile au fost în special cu privire la modul agresiv în care conduc unii şoferi de la Publitrans şi la prezenţa unor grupuri de femei în autobuze care fură din buzunare.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Şi anul 2017 a început prost pentru imaginea Publitransului. Despre un incident care a avut loc în urmă cu o lună într-o staţie de autobuz din Piteşti puteţi (re)citi AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90