New Profesional Consult 930 x 122

șofer drogat

Șoferul de Bolt umilit, defăimat și batjocorit a rămas fără JOB!

Update, 3 februarie, ora 10.25

Citiți și: Au apărut imaginile care spun totul. Polițist târât cu mașina

Răsturnare de situație în cazul bărbatului depistat pozitiv, în Baia Mare, la 7 substanțe interzise cu aparatul DrugTest

Probele de laborator au ieșit negative, potrivit antena3.ro.

Citiți și: Accident teribil! Șofer de 24 de ani, beat și drogat, a omorât doi oameni!

Astfel că dosarul penal deschis pe numele său a fost clasat, iar şoferul şi-a recuperat permisul de conducere, cât şi accesul la aplicaţia prin care face taxi în Baia Mare.

Mesajul șoferului declarat nevinovat:

„Astăzi este o zi specială pentru mine deoarece este ziua în care mi se va face DREPTATE!

Eu sunt Pop Marius Daniel și sunt șoferul de Bolt din Baia Mare acuzat de faptul că am condus sub influența a 7 substanțe interzise.

Astăzi, acest lucru a fost dizolvat prin probele pe care le pun în față și îmi doresc să îmi câștig înapoi încrederea și dreptatea pe care o merit, iar prin acțiunea mea să ajut alți șoferi care trec prin aceeași situație nefericită SĂ LUPTE PENTRU DREPTATEA LOR ȘI SĂ NU SE LASE ACUZAȚI ȘI DĂRÂMAȚI DE SITUAȚIE.

Numele meu este Pop Marius Daniel, iar în data de 30.01.2023, în urma unui control de rutină, în timp ce îmi efectuam meseria, am fost oprit de către poliția rutieră pentru testare. În urma acesteia, am ieșit fals pozitiv la 7 substanțe interzise. În următoarele zile am fost rostogolit și trântit pe toate posturile, canalele și rețelele sociale. Nu am încetat nici un moment să cred în DREPTATEA mea, deoarece știam cel mai important lucru: ERAM NEVINOVAT când toți loveau în mine.

Am fost defăimat, batjocorit, rănit și mi-a fost distrusă imaginea publică fiind NEVINOVAT.

Am fost și voi rămâne o persoană serioasă. Sunt un om simplu, care își face meseria cu drag.

Nu îmi doresc nimic mai mult decât să ajut la rândul meu alți șoferi care acum probabil sunt loviți și DĂRÂMAȚI de presiunea publică. Nu este vina nici a oamenilor, nici a celor care își fac meseria atunci când aceste teste dau erori, dar este responsabilitatea tuturor să fim mai buni, mai corecți și să nu judecăm înainte să avem toate datele.

Chiar dacă mi-am pierdut temporar sursa de venit, chiar dacă familia mea a fost atacată un lucru e cert: Dumnezeu face întotdeauna dreptate.

Mi-ar plăcea în schimb ca toți cei care m-au defăimat să vadă acum adevărul, iar celor care au crezut în nevinovăția mea să le mulțumesc: sunteți deosebiți.

Erorile există și vor mai exista, rănile și cuvintele grele, există un singur lucru care le vindecă: Dumnezeu.”, a scris Marius Pop pe Facebook.

Știrea inițială, 1 februarie, ora 18.32

Șofer de Bolt, prins drogat la volan pe străzile din Baia Mare. Acesta consumase 7 tipuri de droguri.

Bărbatul se afla pe bulevardul Traian atunci când a fost oprit de un filtru al Poliției Rutiere Baia Mare, format din trei agenți, două polițiste și un polițist.

Șoferul făcea ride sharing, însă la momentul în care a fost oprit nu avea niciun client, notează Digi24.

Oamenii legii au vrut să vadă dacă consumase alcool și l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Mai apoi, agenții i-au spus că vor să-l testeze și pentru consumul de droguri.

A ieșit pozitiv la șapte substanțe

Inițial, șoferul nu a vrut să accepte testul, spunând că vrea să-și cheme avocatul pentru a fi de față. Ulterior însă, cele două polițiste nu au stat la discuții și au aplicat legea.

Mai jos video-ul în care tinerele polițistele s-au impus în fața bărbatului care se dădea în spectacol în fata camerei de vedere.

Testul rapid a arătat rezultat pozitiv pentru șapte substanțe.

În tot acest timp, bărbatul aflat la volan a susținut că nu a consumat niciun fel de substanță interzisă. Mai multe decât atât, după cum se poate observa și în imagini, acesta a adus mai multe acuzații polițiștilor, afirmând că sunt corupți și că ar pregăti testele astfel încât acestea să obțină rezultate pozitive.

Șoferul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice.

Acesta are acum dosar penal.

Sursă video: Youtube Baia Mare TV

Sursă foto: captură video

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Winston spune:

    Polițiști de genu trebuiesc a fi pregătiți mai întâi sa prăjească cartofi și sa facă mămăligă

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3