Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

Spectacol de mare clasă!

Spectacol de mare clasă!

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Trei cutremure în aceeași zi!

Centrul Cultural Mioveni a marcat venirea primăverii printr-o sărbătoare muzicală de neuitat.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Instituția își consolidează reputația ca un centru vibrant al culturii și comunității.

Se anunță un spectacol de zile mari!

Eveniment de excepție la Pitești Arena!

Evenimentul a fost dedicat Zilei Internaționale a Femeii!

Acesta a transformat Sala Sporturilor Mioveni într-un loc de întâlnire pentru aproximativ 1600 de spectatori. Aceștia au fost martorii unei serii memorabile de performanțe live.

Atmosfera de festivitate a fost amplificată de prezența unor artiști de renume, printre care Ansamblul Folcloric Plai de Dor al Centrului Cultural Mioveni, Taraful Cătălin Iancu, Valentin Sanfira și Diana Matei, acompaniați de Taraful Cleante.

Această seară specială nu doar că a adus un omagiu femeilor, dar a și reiterat importanța artei și culturii în îmbogățirea vieții comunității.

Organizat cu sprijinul Primăriei orașului și al Consiliului Local Mioveni, evenimentul a fost posibil datorită generozității sponsorilor Delta Invest și Aldestar Top Transport.

Această colaborare între diferite entități ale comunității subliniază angajamentul colectiv față de promovarea culturii și a artelor, esențiale pentru dezvoltarea și prosperitatea locală.

Argeș: E haos pe șosele!

Atenție, se pregătesc controale masive!

Prin astfel de inițiative, Centrul Cultural Mioveni demonstrează rolul său esențial în încurajarea dialogului intercultural și în consolidarea legăturilor dintre membrii comunității, aducând o rază de speranță și bucurie în viețile locuitorilor orașului Mioveni.

Spectacol de mare anvergură!

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Florina Ciobanu spune:

    N-a fost deloc de mare clasă, ba a fost cu mult sub așteptări. Nu mă refer la prestația artiștilor, ci la sonorizare. Efectiv nu se intelegeau versurile. Era asurzitor și deranjant. N-as mai repeta experiența, dacă s-ar mai tine vreun spectacol in acea sală.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90