EcoMoto 930×122

caravana europ'raid

CIRCUIT DE AVENTURĂ LA STADION

Circuit de aventură la stadion. Sâmbătă, 11 august 2018, în jurul orei 20, Caravana Europ’Raid va ajunge la stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești (foto), pentru al treilea an consecutiv.

Citiți și: Oficial, despre examenul auto la Pitești! Știrea zilei!

Toți cei interesați sunt invitați să cunoască participanții, să admire autoturismele din caravană și să ia parte la activitățile organizate cu acest prilej.

Aflată la cea de-a cincea ediție, Caravana Europ’Raid este primul „circuit de aventură” din Europa. Europ’Raid este un tur al Europei, caritabil și cultural, care durează 23 de zile și care parcurge o distanță de peste 10.000 de kilometri, traversând 20 de țări.

Citiți și: Şansă unică pentru sport în Piteşti: 30 de milioane de Euro, adică dublul bugetului de dezvoltare

”La bordul mașinilor Pegeout 205, cu o vârstă de peste 30 de ani, participanții traversează Europa de la vest la est și distribuie echipamente școlare, sportive și medicale pentru școlile defavorizate din Bosnia, Albania, Macedonia și Bulgaria.

Aproximativ 800 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, din Franța, Belgia, Spania, Marea Britanie și Polonia, alcătuind 350 de echipaje, vor lua parte la ediția 2018.”, transmite municipalitatea piteșteană.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3