New Profesional Consult 930 x 122

arhiepiscopia

DUCKADAM, COVALIU ŞI ALINA DUMITRU, ÎN PITEŞTI LA INVITAȚIA ARHIEPISCOPIEI

Astăzi s-a desfăşurat în Piteşti ediţia a doua a „Crosului Bucuriei”, organizat de Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului.

Citiți și: Acum! Circulația auto, blocată pe mai multe străzi din Argeș

La concurs s-au înscris 700 de copii din Argeş, de toate vârstele, sosirea fiind în dreptul Catedralei „Sfântul Gheorghe” din Piața „Vasile Milea”. Participanţii au primit iconiţe, sticle cu apă sfințită şi premii de la preoţi şi reprezentanţi ai Direcţiei pentru Sport şi Tineret. La eveniment au venit şi Helmuth Duckadam („eroul de la Sevilla”, portarul care a apărat patru penalty-uri la rând în finala de poveste în care Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni), Alina Dumitru (campioană olimpică la lupte) şi Mihai Covaliu (campion olimpic la scrimă). Cei trei au stat de vorbă cu copiii, le-au dat autografe şi au vorbit despre importanţa mişcării pentru un corp sănătos.

Arhiepiscopia organizează acest cros având două obiective clare: pe de-o parte, apropierea Bisericii de copii, iar pe de alta, promovarea unui stil de viaţă sănătos pentru tineri.

Citiți și: ANCHETĂ ÎN BISERICĂ. POPA DE LA COTMEANA, ”SUB TRATAMENT MEDICAMENTOS”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90