930×122 CAPRA 5

arhiepiscopia

AȘEZĂMÂNT FILANTROPIC ÎN ARGEȘ. CASĂ ȘI MASĂ PENTRU SĂRACI

Așezământ filantropic în Argeș. Casă și masă pentru săraci. Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului are în plan construirea unui „aşezământ filantropic” în Corbeni.

Citiți și: Scandal la nivel local: Consilier din Argeș, investigat pentru încălcarea legii

În acest sens, Arhiepiscopia a iniţiat procedurile de elaborare a unui plan urbanistic pentru investiţia pe care doreşte să o facă în Corbeni, comună în care are o locuinţă şi arhiepiscopul Calinic Argeşeanul.

Mai multe detalii despre construcţie vor fi disponibile când va fi gata Planul Urbanistic de Detaliu, pe care îl va aproba Consiliul Local Corbeni.

Citiți și: Accident în Argeș: Un șofer de 28 de ani s-a „dat peste cap” și a ajuns într-o grădină

Cert este că aşezământul va avea spații de cazare temporară și o cantină pentru persoane aflate în dificultate, oameni săraci, fără posibilități materiale. De asemenea, aşezământul, care ar urma să poarte numele „Calinic Argeşeanul”, va găzdui şi acţiuni culturale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3