930X122 MAIA

calinic

Argeş: Noul Prefect s-a întâlnit cu ÎPS Calinic. „Avem nevoie şi de rugăciune”

Noul Prefect s-a întâlnit cu ÎPS Calinic. „Avem nevoie şi de rugăciune”.

Citiți și: Argeș. Modalitate nouă pentru programarea la Pașapoarte!

Proaspăt instalat în funcţie, prefectul de Argeş, Radu Perianu, s-a întâlnit cu Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, ÎPS Calinic.

Întâlnirea a avut ca rezultat un îndemn la rugăciune şi credinţă.

Citiți și: Argeș: Gorghiu vânează oameni din alte partide, dar dă cu șutul vechilor membri PNL

 

 

„Îndemn la rugăciune pentru medici făcut de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului: <Ne ajută Dumnezeu să fim solidari în a ne sprijini, a ne ocroti și pe noi și pe cei din jurul nostru>.”

Am avut deosebita plăcere a unei întâlniri cu Înaltpreasfinția Sa Calinic Argeșeanul, în calitatea mea de prefect al județului Argeș. Am primit sfaturi înțelepte și o binecuvântare de mare însemnătate sufletească.

În această perioadă de criză consider că este nevoie să fim uniți și să ne protejăm unii pe alții. Cred cu tărie în medici, așadar în știință, dar și în Dumnezeu. Avem nevoie de spitale, de personal medical în care oamenii să își pună încrederea și ale căror îndemnuri să le asculte, așa cum avem nevoie și de rugăciune.

Să ne rugăm împreună pentru toți cei care lucrează în spitalele din acest județ, așa cum ne îndeamnă Înaltpreasfinția Sa”, a transmis prefectul Perianu.

555×222  MAIA

Comentarii

Donaris 570×90