Donaris 930 x 122

fc arges

FC ARGEȘ A FĂCUT „BOOM-BOOM” CU UNIREA BASCOV

FC Argeș 1953 a trecut cu bine de meciul din deplasare cu Unirea Bascov. Excelent îndrumați de pe banca tehnică de antrenorul principal Adrian Dulcea, supranumit „Boom Boom” pentru golurile marcate pe vremea când evolua în teren, alb-violeții și-au dovedit superioritatea. Piteștenii au câștigat cu 2-0, prin golurile înscrise de Toader, în prima repriză, și Gherase, în a doua.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Alb-violeții sunt acum, după 13 etape, pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a Județeană-Argeș, cu 34 de puncte. Pe locul 2 se află Victoria Buzoești, cu 32 de puncte, iar pe 3, Unirea Bascov, cu 31 de puncte.

În Liga a III-a, în seria a III-a, SCM Pitești a încheiat turul campionatului cu o victorie. Jucătorii antrenați de Constantin Schumacher au câștigat cu 4-0 (2-0) partida disputată pe teren propriu cu „lanterna roșie” Înfrățirea Hărman, din Brașov. Golurile au fost marcate de Albu, Neagoe, David și Lupu. (Foto: Facebook FC Argeș)

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90