New Profesional Consult 930 x 122

malele

FC Argeș, ofertă consistentă pentru Malele

FC Argeș, ofertă consistentă pentru Malele. Bogdan Apostu (39 de ani), intermediarul care îl reprezintă pe Cephas Malele (27), spune că FC Argeș i-a făcut clientului său o ofertă consistentă pentru prelungirea contractului, conform gsp.ro.

Citiți și: Malele nu mai continuă la FC Argeș

Atacantul angolezo-elvețian rămâne liber la final de sezon, iar FC Argeș încearcă să îl convingă să continue la Pitești. Pentru a-l face pe fotbalist să refuze celelalte echipe care îl curtează, FC Argeș i-a făcut atacantului o ofertă peste nivelul Ligii 1, spune intermediarul Bogdan Apostu.

„Am avut o discuție chiar ieri cu primarul Piteștiului (n.r. – Cristian Gentea, care este și președinte la FC Argeș), dânșii au făcut o ofertă. Malele nu a semnat cu nicio altă echipă, este jucătorul celor de la FC Argeș. Există o ofertă cu adevărat consistentă pentru nivelul Ligii 1, înaintată de cei de acolo. În acest moment o analizăm și în cel mai scurt timp vom oferi un răspuns concret”, a declarat Apostu după meciul dintre Dinamo și UTA.

Citiți și: HOTEL RENUMIT DIN ARGEȘ, OFERTĂ DE CRĂCIUN

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441