EcoMoto 930×122

malele

FC Argeș, ofertă consistentă pentru Malele

FC Argeș, ofertă consistentă pentru Malele. Bogdan Apostu (39 de ani), intermediarul care îl reprezintă pe Cephas Malele (27), spune că FC Argeș i-a făcut clientului său o ofertă consistentă pentru prelungirea contractului, conform gsp.ro.

Citiți și: Vești bune! Este vorba despre tarifele la energie electrică

Atacantul angolezo-elvețian rămâne liber la final de sezon, iar FC Argeș încearcă să îl convingă să continue la Pitești. Pentru a-l face pe fotbalist să refuze celelalte echipe care îl curtează, FC Argeș i-a făcut atacantului o ofertă peste nivelul Ligii 1, spune intermediarul Bogdan Apostu.

„Am avut o discuție chiar ieri cu primarul Piteștiului (n.r. – Cristian Gentea, care este și președinte la FC Argeș), dânșii au făcut o ofertă. Malele nu a semnat cu nicio altă echipă, este jucătorul celor de la FC Argeș. Există o ofertă cu adevărat consistentă pentru nivelul Ligii 1, înaintată de cei de acolo. În acest moment o analizăm și în cel mai scurt timp vom oferi un răspuns concret”, a declarat Apostu după meciul dintre Dinamo și UTA.

Citiți și: A FOST DESEMNAT DIRIGINTELE DE ȘANTIER PENTRU REABILITAREA PIEȚEI PRIMĂRIEI

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90