930 x122 grota rece

alexandru ișfan

Gentea, veste mare pentru suporterii lui FC Argeș!

Gentea, veste mare pentru suporterii lui FC Argeș!

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, cel care se ocupă îndeaproape ca FC Argeș să aibă cele mai bune condiții pentru a face performanță, are o veste foarte bună pentru fanii alb-violeți.

„O veste bună pentru suporterii echipei FC Argeș: Alex Ișfan este 100% al nostru!

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Ne dorim să continue seria evoluțiilor foarte bune din acest debut de campionat și să construim o echipă puternică la Pitești!”, transmite Cristian Gentea.

Alexandru Ișfan, atacantul echipei FC Argeș, este unul dintre cei mai râvniți tineri fotbaliști din campionatul României. De acesta s-au interesat toate marile echipe ale Superligii, dar conducerea FC Argeș a făcut tot posibilul să îl țină pe jucător la club și iată că a reușit.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Dan spune:

    Avem bani pentru fotbal dar pentru apa și canalizare nu. Cine vrea apa și canalizare să-și facă pe banii lui că apoi o trecem în patrimoniul primăriei cum am trecut și multe străzi particulare. Societatea apa canal e a primăriei și acolo lucrează rubedeniile și votanții noștri. Privatizati apa canal și gunoiul și lucrurile vor merge altfel.

  • Marin spune:

    Ce veste mare pentru cei 500 de suporteri plătitori!

  • Un cetatean spune:

    De ce nu ne spui si pe ce suma si cu banii cui ai cumparat procentele pe care le avea Mioveniul? De ce ascunzi intotdeauna cifrele exacte ale banilor cheltuiti din bugetul local pentru echipa de fotbal?

  • Issues spune:

    Voi pitestenii sinteti buni numai de vaicareli. Orice ar face omu gasiti ceva sa va nemultumeasca. Peste ae gaseste ub pitestean sa comenteze. Ba cu locurile de parcare ba cu parcul lunca ba cu strada modernizata acu cu fotbalistul asta. Mai bine invatati sa iesiti din sessul giratoriu si miscati-va mai cu talent pe strada si lasati claxoanele alea mai usor

  • Baiatbun spune:

    Credeam ca astupă găurile din asfalt, credeam că pune canalizarea și la străzile de la margine. Dragilor, acest … face mișto de un oraș și arata întregi tari ce poate face un primar cu banii publici. Își tine echipă de fotbal pe bani noștri. Nu v-ați saturat sa fim luați de proști? El în loc sa aibă grija de oraș, el se bagă în fotbal. De ce dracu sa faci asta? Craiova nu se bagă, dar se bagă Pitești ca au bani de nu mai pot

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3