930×122 CAPRA 5

amical

„MĂCEL” AMICAL LA FC ACADEMICA-SCM PITEȘTI

FC Academica Argeş (fostă FC Clinceni) a disputat aseară primul său meci pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, stadion pe care își va juca partidele de pe teren propriu din viitorul sezon competițional al Ligii a II-a la fotbal.

Citiți și: ACHIZIŢII PENTRU FC ARGEŞ

Academica a întâlnit într-un meci amical pe SCM Pitești, din Liga a III-a. Scorul a fost zdrobitor: 5-1 (la pauză 3-0) pentru FC Academica Argeș, echipă antrenată de foștii steliști Marius Baciu şi Marcel Abăluţă.

Amintim că FC Academica Argeş va evolua în Liga a II-a, după ce a fost la un pas să joace în Liga I. Rapid Bucureşti a avut, însă, câştig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne şi a primit licența și dreptul de a evolua pe prima scenă a fotbalului românesc, în ciuda problemelor financiare grave cu care se confrunta. Până la meciul de aseară Academica a mai disputat patru amicale: cu CSM Râmnicu Vâlcea (1-0), FC Baloteşti (4-1), Dinamo Bucureşti (3-3) şi CSS “Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel (3-1). Niciun meci dintre acestea nu s-a disputat pe stadionul “Nicolae Dobrin”. Jocurile au avut loc fie în Curtea de Argeş, acolo unde echipa se află în cantonament, fie la baza sportivă din Domneşti. (Foto: Arhivă)

Citiți și: SCM PITEȘTI, LĂSAT ÎN OFFSIDE DE NICOLAE DICĂ

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90