930×122 CAPRA 5

nicolae dică

FELICITĂRI, SCM! INVINCIBILII DIN PITEȘTI

Invincibilii din Pitești. SCM a încheiat fără nicio înfrângere sezonul competițional oficial.

Citiți și: Argeș. Decizie radicală la CS Mioveni!

Piteștenii au terminat la egalitate meciul disputat în ultima etapă a Ligii a III-a sezonul 2016-2017. A fost 0-0 în deplasare cu FCM Alexandria.

SCM a rămas astfel singura echipă din Liga a III-a neînvinsă în sezonul peste care tocmai a căzut cortina.

Citiți și: Piteșteanul Nicolae Dică, noul antrenor al lui FCSB. Becali i-a pus doar o condiție

Partida de la Alexandria a fost pentru SCM ultima cu Nicolae Dică pe banca tehnică. Urmează ca echipa din Pitești să își găsească un nou antrenor principal odată cu plecarea lui Dică la FCSB.

Promovată matematic în Liga a II-a încă din urmă cu șapte etape, SCM a câștigat seria (a treia) detașat, la o diferență de nu mai puțin de 25 de puncte față de Atletic Bradu, echipa de pe locul doi. Bilanț: 72 de puncte, golaveraj 72-15 (+57), 22 de victorii, 6 egaluri și nicio înfrângere.

Despre promovarea lui SCM Pitești în Liga a II-a de fotbal puteți citi și AICI. Amintim că din acest an, potrivit Primăriei Pitești, SCM ar putea evolua în Liga secundă sub numele de FC Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90