Donaris 930 x 122

fcsb

NICOLAE DICĂ PĂRĂSEȘTE PITEȘTIUL

UPDATE: George Becali a anunțat astăzi la Sport.ro că Nicolae Dică a semnat cu FCSB pentru un sezon. Potrivit lui Becali, obiectivul lui Dică asumat prin contract este câștigarea următoarei ediții a Ligii I. 

Citiți și: Un club de top îl dorește pe Garita. Care îi va fi destinația

Nicolae Dică părăsește Piteștiul.

George Becali anunță că noul antrenor al lui FCSB va fi piteșteanul Nicolae Dică, fost jucător de valoare al Stelei și al lui FC Argeș. Becali precizează că Dică îi va lua locul lui Laurențiu Reghecampf, acesta din urmă având o ofertă de nerefuzat de la o echipă arabă.

Citiți și: Meciul dintre CS Mioveni și FCSB se joacă mâine

Pentru că nu are încă licență PRO (pe care ar urma să o obțină la toamnă), piteșteanul nu va putea ocupa în acte funcția de antrenor principal la FCSB, dar practic, dintr-o altă postură oficială, se va ocupa de pregătirea tehnică a echipei.

Deocamdată, Dică nu a avut o declarație oficială după anunțul făcut de George Becali.

Nicolae Dică a promovat, într-o manieră categorică, SCM Pitești în Liga a II-a de fotbal. Amănunte, AICI. Rămâne de văzut cine va fi viitorul nou antrenor principal al echipei piteștene.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA