EcoMoto 930×122

nicolae dică

FELICITĂRI! PITEŞTIUL A PROMOVAT

Piteştiul a promovat. SCM Piteşti a promovat în Liga a II-a de fotbal.

Citiți și: Argeș. Decizie radicală la CS Mioveni!

Promovarea a survenit în urma victoriei pe care echipa antrenată de Nicolae Dică a obţinut-o în deplasare la Atletic Bradu, coroborată cu înfrângerea urmăritoarei FC Voluntari II pe teren propriu în faţa lui Steaua II. Piteştenii au câştigat cu 3-1 (2-0), cu acelaşi scor pierzând Volantariul.

Cu 7 etape înainte de finalul sezonului Ligii a III-a, SCM Piteşti are un avans de 22 de puncte faţă de ilfoveni, ceea ce, matematic, i-a asigurat încă de pe acum promovarea.

Citiți și: Piteșteanul Nicolae Dică, noul antrenor al lui FCSB. Becali i-a pus doar o condiție

Anterior meciului de la Bradu, Nicolae Dică declara că îşi doreşte ca din vara acestui an SCM Piteşti să joace sub numele de FC Argeş: „Am venit la SCM Piteşti pentru că eram dezamăgit după evenimentele care au avut loc în fotbalul argeşean. Aveam o durere în suflet când vedeam că o echipă ca FC Argeş nu mai există, că în Piteşti nu mai există fotbal de calitate, că Piteştiul nu mai produce jucători.

Nu am uitat de unde am plecat, aşa cum scriu unii pe Facebook. La emisiunile la care sunt invitat vorbesc de Steaua pentru că de Steaua mă întreabă. M-am format ca jucător la FC Argeş şi am făcut performanţă la Steaua pentru că aşa a fost conjunctura. FC Argeş este şi va rămâne în sufletul meu pentru că este clubul care m-a format.

Am venit cu sufletul la Piteşti să încerc să fac performanţă. Am mers să vorbesc cu cei din galerie, să-i conving să vină la stadion, dar, din păcate, ei nu au vrut să vină. Sperăm, cu ajutorul Primăriei, să reuşim în această vară să luăm numele de FC Argeş. Că voi fi eu antrenor, că va fi altul, nu mai contează! Important este ca Piteştiul să aibă echipă în liga secundă, chiar în primul eşalon, şi să se numească FC Argeş”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3