NOR CURIER 930X122

dică

BĂIEŢII LUI DICĂ, TOT PE PRIMUL LOC!

SCM Piteşti, echipa Primăriei, a rămas pe primul loc în seria a III-a a Ligii a III-a de fotbal în urma meciului disputat sâmbătă pe terenul celor de la Urban Titu. Piteştenii s-a impus cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Bogdan Stancu (minutul 35), Ciprian Tănasă (minutul 67) și Ionuţ Năstăsie (minutul 86).

Citiți și: FC Argeș s-a reunit și aduce în echipă tineri talentați și crescuți la Pitești

Echipa antrenată de Nicolae Dică se află în continuare pe primul loc, acumulând 35 de puncte. 35 de puncte au şi următoarele clasate, respectiv CN „Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel şi CS Afumaţi, dar cu un golaveraj inferior piteștenilor.

Primăria Pitești încearcă să recupereze în perioada următoare şi brand-ul FC Argeş, nume sub care se speră că va evolua cât de curând echipa antrenată de Dică. (Foto: Facebook SCM Piteşti)

Citiți și: ACHIZIŢII PENTRU FC ARGEŞ

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90