Donaris 930 x 122

Corina

DICĂ ŞI CORINA, LUNĂ DE MIERE ÎN…

La scurt timp după ce s-au căsătorit religios Nicolae Dică, fostul jucător de glorie al lui FC Argeş şi Steaua, actualmente legitimat la Viitorul Constanța, şi frumoasa lui soţie Corina au decis să-şi petreacă luna de miere în Spania, mai exact în Barcelona.

Citiți și: INVINCIBILI! UN NOU SUCCES PENTRU SCM PITEȘTI

În fotografiile postate de Corina pe contul său de socializare cei doi apar când se distrează de minune la mare. Pozele au strâns rapid o mulţime de aprecieri şi comentarii din partea prietenilor: ,,Cât de frumoasă eşti, Cori, şi cât de mult ai slăbit!’’, scrie o doamnă pe contul de socializare al Corinei. (Foto: Facebook Dică Corina)  

Au trecut mai bine de 11 ani de când Nicolae Dică și Corina au făcut cununia civilă, iar dragostea dintre ei a rămas la fel de intensă ca la început. Amintim că fericitul cuplu are doi copii, un băiat și o fată.

Citiți și: DICĂ DUCE SCM PITEȘTI PE PRIMUL LOC

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3